Rólunk

RÓLUNK

Megtanultuk, Felépítettük, Megtanítottuk… Most neked is megvalósítjuk!

Halmi Bence vagyok, a Brand Legends Agency ügyvezetője és tulajdonosa. 2020. óta építem saját márkámat a TikTok-on. Személyes profilomon 430.000 követőt, Shelby Rent cégemnél 210.000 követőt szereztem csupán pár év leforgása alatt. 2022-ben TikTok képzésekkel kezdtem el foglalkozni, így mára több, mint 1.000 diák tanult a Brand Legends kurzusaiból és személyesen is részt vettem több száz cég és személyes márka sikerében a TikTok-on.

A Brand Legends Agency nem csupán egy átlagos marketing ügynökség, aki felvette szolgáltatásai közé a short form tartalmak készítését is. Mi megtanultuk a TikTok algoritmusának működését, a sikeres márka felépítését bizonyítottuk saját oldalainkon, majd megtanítottuk másoknak is.

Így testvéremmel, Halmi Bajnokkal – akit szintén 140.000-en követnek a platformon -, olyan tudás és tapasztalat birtokában vagyunk, mely által az ország egyik legprofibb csapatát képezzük ki a virális TikTok tartalmak elkészítésére.

A legmagasabb minőség érdekében külön team végzi a stratégiaépítést, a tartalomgyártást és a videók vágását, feliratozását. Így minden feladatot az ahhoz legjobban értő emberek láthatják el.

Bízd ránk videóidat és olyan organikus eléréseid lesznek, amiről eddig nem is álmodtál volna!

Lépj velünk kapcsolatba!

Töltsd ki űrlapunkat!

Töltsd ki űrlapunkat és megtervezzük, hogy a te céged miként tud a leghatékonyabban fejlődni a TikTok-on!