Csomag tartalma:

Ár: 450.000 Ft + áfa / hónaptól

Ebben a csomagban megtervezzük céged TikTok stratégiáját, konkrét videó ötleteket dolgozunk ki, majd veled egyeztetve a tartalmakat profi tartalomgyártóink szereplésével elkészítjük videóid. Ezt követően az elkészült nyersanyagokból vágó csapatunk véglegesíti a mesterműveket. Vannak olyan videók, ahol indokolt lehet hirdetéseket is futtatni a TikTok-on, ezek professzionális menedzselését is mi biztosítjuk számodra. Itt az ötletelésen kívül semmilyen más feladatod nem lesz, hiszen készen kapod meg a több tízezer, akár több százezer megtekintésű videókat. 

Neked ajánljuk ezt az opciót, ha:

  • Most indítod céges márkádat és szeretnél azonnal berobbanni a TikTok világába.
  • Távol áll tőled ez a platform, nem tudod, hogy miként kezdj bele, de arra már rájöttél, hogy ez a leghatékonyabb marketing eszköz 2024-ben.
  • Nincsen időd arra, hogy TikTok videókat gyárts, vágj és feliratozz. Ezt a folyamatot elejétől a végéig szeretnéd egy profi, hozzáértő csapatnak kiszervezni.
  • Szeretnél egy olyan csapatot TikTok hirdetéseid kezelésére, akik már több ezer videó tapasztalatával rendelkeznek.
  • Az a típus vagy, aki szeret első lenni, így ezen a platformon is célod, hogy a lehető legrövidebb idő alatt piacvezetővé válj.

Szolgáltatásunk ára függ a videók mennyiségétől és a szerződés időtartamától. Töltsd ki űrlapunkat és kérj személyre szabott árajánlatot!